Horoscopul zilei de 19 decembrie 2017. Este o zi buna pentru a face schimbari importante

Publicitate

HOROSCOP 19 DECEMBRIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai nevoie de odihna, poate chiar de ingrijiri medicale. Tentatia de a te implica in activitatile cotidiene sau cele profesionale este mare si inselatoare. La prima vedere ar parea ca te descurci, insa pe masura ce trec orele zilei vei constata ca nu e de gluma cu trupul si sanatatea sa. Fii intelept si odihneste-te, gandeste-te la situatiile fericite din viata ta si alcatuieste in mare taina planuri noi.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE 2017 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Prietenii te atrag astazi pentru a petrece cat mai mult timp cu ei, insa pentru propriul lor beneficiu. Pe de o parte vor sa afle cat mai multe despre tine si planurile tale de viitor. Insa, pe de alta parte au si interese materiale, fie sa la oferi cadouri, fie sa le imprumuti bani sau bunuri. In orice caz, fii prudent si nu te lasa impresionat de exhibitiile acestor persoane. Spre seara, odihneste-te acasa!

HOROSCOP 19 DECEMBRIE 2017 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt posibile rasturnari de situatie in plan profesional, dar si in plan domestic, datorita membrilor familiei. Se pare ca nu-ti gasesti locul nici acasa, nici la serviciu si nici in vreo reuniune cu persoane diverse. Linisteste-ti gandurile, ocupa-te de prioritati si ai incredere ca vei rezolva totul cu bine. Spre seara, o discutie cu cineva drag iti va oferi o imagine realista vizavi de cele petrecute astazi.

Sursa:www.romaniatv.net

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook