Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al impacarilor-surpriza si al iubirii.

Va fi anul revoltelor, un an care va reprezenta un nou inceput mai ales pentru zodiile de foc si de pamant. Este si un an al iubirii, un an in care multi nativi vor incepe o relatie serioasa.

Previziuni karmice 2018 – TOATE ZODIILE

ZODIILE DE FOC:

Leii si Sagetatorii sunt in vizorul astrelor inca din primele luni ale lui 2018. Leii au avut un 2017 benefic, iar 2018 va fi si mai multumitor. Leii si Sagetatorii vor fi vedetele anului karmic 2, un an al iubirii, al reintregirii. Va fi un an al conflictelor care se vor solutiona pozitiv, mai ales pentru acei nativi care au fost certati cu rudele apropiate sau cu persoana iubita.

Se intoarce roata pentru ei, oricat ar fi ea de patrata, cum se zice in popor. Au parte de bucurii imense si vor primi vesti nemaipomenite mai ales in a doua jumatate a anului.

Berbecii, in schimb, trebuie sa traga mai tare, sa munceasca mai mult ca sa obtina ce vor. Trebuie sa fie cu ochii in patru. Primele luni vor fi presarate cu multe capcane, unele venite chiar din partea unor persoane pe care le considerau prietene.

ZODIILE DE PAMANT:
Taurii si Capricornii au de muncit cat n-au muncit in viata lor. Evident, rasplata va fi pe seama muncii lor. Se pot imbogati subit, mai ales Taurii. Capricornii mai au putin de tras si de indurat. Soarta se va juca putin cu sentimentele lor. Vor fi si cateva episoade de depresie mai ales in primavara si toamna lui 2018.

Fecioarele vor fi si ele sub protectie divina anul urmator. 2018 va reprezenta pentru acesti nativi anul redescoperirii de sine. Unele Fecioare, mai ales cele foarte tinere, s-ar putea muta intr-o alta tara, unde vor incepe o viata noua.

ZODIILE DE AER:

Gemenii si Balantele vor avea si ele un an fructuos, dar ceva mai greu fata de 2017. Trebuie sa fie extrem de atenti la situatiile in care ii vor implica altii din punct de vedere profesional.
Pot cadea in tot felul de capcane, asa ca e recomandat sa fie precauti in perioada urmatoare, mai ales in lunile ianuarie, februarie si martie. Cat despre Varsatori, va fi anul dragostei pentru ei. Nu se intrevad evolutii negative pe niciun plan personal.

ZODIILE DE APA:

Racii au de trudit in primele 6 luni ale anului daca vor sa leneveasca, sa calatoreasca ori sa se relaxeze in a doua jumatate a anului. Cu iubirea stau execelent pe tot parcursul anului, iar femeile Rac, acelea care isi doresc un copil, ar putea primi aceasta veste in urma unui test de sarcina.
Scorpionii si Pestii vor avea cateva luni mohorate, cele de primavara. Vor fi supusi unor teste si examinari care va scoate ce e mai rau din ei. Trebuie sa nu lase garda jos nicio clipa, dar sa fie atenti cum se apara. Pot pierde totul sau pot castiga totul.

Sursa: culinar.bzi.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook