Scrisoare catre sagetator

Sagetatorule, esti al nouălea semn al zodiacului, care este căminul rătăcitorilor zodiacului.

Nu e nici un lucru fara cap, ratacirea, pentru acești oameni. Sagetatorii sunt persoane care caută adevărul, iar cel mai bun mod de a face acest lucru este să pornesti la drum, să vorbești cu alții și să primești niște răspunsuri.

Cunoașterea este o chestiune importantă pentru acești oameni, deoarece acestea îmbogățesc abordarea largă a vieții.

Cei nascuti in semnul Sagetator sunt foarte interesați de filozofie și de religie și descoperă că aceste discipline ajută la căutarea lor internă. La sfârșitul zilei, ceea ce vrea cel mai mult Sagetatorul este să cunoască sensul vieții și să realizeze acest lucru în timp ce simte că este liber și ușor.

Este arcașul cel care reprezintă Sagetatorii, deși în acest caz este un Centaur (jumătate om, jumătate animal) care aruncă săgețile. Centaurii erau intelectualii mitologiei romane antice, iar Sagetatorii se grăbeau să se considere omologii lor contemporani. Cei nascuti sub acest semn sunt ganditori clari si aleg sa priveasca imaginea mare de cele mai multe ori.

Le place, de asemenea, când alții sunt de acord cu punctul lor de vedere bine gândit. Alternativa la aceasta, pentru mai bine sau pentru rău, este un Sagetator care poate deveni argumentativ și onest. Asta nu înseamnă că acești oameni sunt intransigenți – Arcașii vor asculta ceea ce au de spus ceilalți, în conformitate cu calitatea variabila care le-a fost atribuită.

Într-adevăr, Sagetatorii sunt consumatori entuziaști de informații (și entuziaști în general), cu atât mai bine să obțină răspunsurile de care au nevoie. Este, de asemenea, o idee bună să oferiți unui Sagetator o mulțime de spațiu pentru a explora lumea lor. Odată ce acești oameni încep să se simtă înconjurați, vor deveni nerăbdători și dificili.

Sagetatorul este condus de Jupiter. În timpurile antice romane, Jupiter a fost Regele Zeilor, iar cei mai mulți sagetatori ar spune că pedigree-ul regal le-a fost transmis. Nativul Sagetator este generos si drept – ca un lider nobil.

Acești oameni sunt, de asemenea, expansivi în gândurile lor, precum și în abordarea lor. Ei se apropie pentru totdeauna de cunoștințe, înțelegere și răspunsuri. Ele sunt deschise în credințele lor, uneori până la punctul de exagerare.

Acest lucru se poate datora optimismului lor neclintit. Sagetatorii sunt, de asemenea, oameni norocosi datorită strălucirii de aur a lui Jupiter.

Sunt rapizi să joace un joc de noroc, simțindu-se atât de norocoși și de inteligenți. În timp ce procesul de explorare este ceea ce îi alimenteaza pe nativi (și traducând asta altora ca profesor și filozof), ei trebuie să fie conștienți de tendința lor de a se amâna.

Articolul continuă după reclame

Cei născuți sub acest semn pot fi destul de auto-indulgenți, deoarece lucrurile vin atât de ușor pentru ei (datorită naturii lor fermecătoare și sociabile).

Cu toate acestea, arcasii inteligenți se vor prinde în timp, cu atât mai bine să-și continue munca bună.

Elementul asociat cu Sagetatorul este Focul. Așa cum focul se poate mișca rapid și necontrolat, așa se poate și Sagetatorul în timp ce trece de la un lucru la altul, fără să se uite niciodată înapoi. Pentru cei născuți în Sagetator este vorba despre acțiuni și aventuri (și, sperăm, concluzii).

Acești oameni își iubesc fizicitatea și sunt adesea atletici și, cu siguranță, plini de rezistență. Viața pentru acești oameni este jucată pe deplin, de aceea este plină de experiențe.

Arcașii sunt sociabili, entuziasmați și tind să-și depășească limitele ca rezultat, căzând pradă propriilor remarci nepotrivite. Ei pot vorbi atat de repede (si atat de mult) incat nu proceseaza greutatea maxima a ceea ce spun ei, ducand la sentimente ranite ocazional.

Adesea, cu toate acestea, cuvintele lor servesc pentru a îi inspira pe alții și pentru a face lucrurile să meargă. Da, Sagetatorii sunt oameni buni care sunt curioși, credincioși spirituali și adevărați.

Faptul că îi atrag pe alții cu ușurință nu trebuie să fie o surpriză, deoarece au un mare simț al distracției și se bucură de un moment bun. Ei nu duc lipsa nici de încredere, nici de înțelegere! Sagetatorii cu spirit mare iubesc să socializeze – cu o echipă mereu în schimbare.

Atletismul Sagetatorului se pretează la sporturi provocatoare, și cu siguranță știu că sunt capabili de această sarcină. De aceea este posibil să îi găsiți într-o cursă solo cu barca în jurul lumii sau urcand pe culmile cele mai înalte (unde ar trebui să fie atenți la picioare și șolduri).

Nici o întindere nu este prea mare pentru un Arcas, doar pentru că acești oameni știu că sunt gata (și norocoși pe masura). Jocurile mintale, cum ar fi șahul sau dezbaterile, de asemenea, alimentează starea de spirit a Sagetatorului.

Culorile pe care le vor purta sunt schimbatoare, deoarece favorizează nuanțele de maro și bleumari. Când vine vorba de jocuri de dragoste, Arcasul este jucăuș, flirteaza și este mereu în vârf.

Marea putere a nativului Sagetator este natura lor filosofică, larg deschisă și curioasă. Acești oameni caută atât cunoașterea, cât și adevărul, și sunt dornici să împărtășească explorările lor cu alții.

Spiritul lor optimist și generos îi face o plăcere să îi ai în jur.

Sursa: https://www.astrology.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook