Dieta pe Grupe de Sânge

Sunt satul de cate ori am raspuns in privat la intrebarea
” Ce parere ai despre dieta pe grupe de sange ?” …

Oamenii nici macar nu stiu cu ce se mananca grupele de sange, cate sunt de fapt, ce e Rh-ul, ce importanta are treaba asta in privinta transfuziilor…suntem praf la capitolul donare de sange ( UNDE CHIAR E O PROBLEMA REALA ), dar la diete pe grupe de sange suntem campioni la intrebari.

Grupele de sange sunt bune cand vorbesti despre necesitatea unei transfuzii, despre compatibilitate in ceea ce priveste un transplant, despre tot felul de alte lucruri.

Acum, faptul ca o anumita persoana slabeste cu o dieta despre care spune ca e o dieta ” bazata pe grupe de sange ” e minunat. Daca stam sa observam mai bine, e o dieta bazata pe SPORT, MULTA APA, carne de vita, peste, legume verzi…si zile cu fructe ( zile de incarcare cu carbo )… este intradevar, dieta KETOGENICA, intr-o varianta HIPERPROTEICA, exact cum recomanda si doctorul Dr. Peter D’Adamo, cel care a scris cartea dietei pe grupe de sange.

Articolul continuă după reclame

Cum 40-50 % din populatie are minunata grupa a „vanatorului”, aceia care o tin vor avea rezultate…deci suficienti oameni pentru a valida si restul metodei. In plus, ca in orice dieta, si aici sunt interzise lucrurile care ne-au ingrasat pe cei mai multi dintre noi – painea, zaharoasele, fainoasele, patiseria, cofetaria, sucurile dulci, sucurile de fructe, fructele mancate zilnic, fructele in exces, cerealele….CEL PUTIN IN CAZUL GRUPEI O, „grupa vanatorului „.

Pe foarte scurt, slabim cu mult sport si dieta keto in varianta hiperproteica, dar nu stim ca ii zice asa.
Si spunem ca e dieta grupelor de sange pentru ca asa scrie intr-o carte ( dar scrie si negru pe alb ca pentru grupa zero se recomanda dieta ketogenica ).

De fapt, ca sa fiu mai precis, pentru ca se exclud lactatele, e vorba chiar de o dieta PALEO – tot o dieta low carb, pana la urma. Eu vreau ca lumea sa inteleaga din asta urmatorul lucru – cand auziti ca un anumit om a slabit cu ceva anume, luati informatia in totalitatea ei. Pentru ca orice jumatate de adevar poate sa devina usor o minciuna.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook