De ce te-ai nascut in aceasta zodie si care este misiunea ta

Ne nastem intr-o anumita zodie cu scopul de a intelege si de a ne asuma trasaturile zodiei respective, pentru ca in viata anterioara nu am acceptat comportamentul pe care zodia actuala ni-l impune.

Mai jos gasiti o prezentare succinta a zodiilor, analizate din punct de vedere karmic.

BERBEC

– În vietile anterioare, individul a pus mare accent pe formarea propriei sale personalitãti. Are multã energie de consumat, acumulatã pe parcursul mai multor vieti în care s-a luptat pentru viata sa cu toatã puterea.

A fost un temerar, un om curajos, care a trãit viata la intensitate maximã, convins cã nu trebuie sã lase viata sã treacã fãrã a actiona cu toatã forta si fãrã a-si manifesta individualitatea.

Uneori a abuzat de energia pe care a avut-o, alteori a canalizat-o în scopuri eroice, fiind un luptãtor, pentru cã si-a pus energia în slujba altora, pentru care s-a luptat.

Acum are atât de multã energie, încât o canalizeazã adeseori în directi gresite, spre agresivitate sau violentã, de aceea principala sa lectie de viatã tine de controlarea acestei mari cantitãti de energie.

E obisnuit – din vietile anterioare – cã poate rezolva totul prin forta fizicã, asa cum vrea el, stiind cã forta e cea mai bunã solutie de a-si croi drumul prin viatã, de aceea va fi tentat sã o foloseascã si acum exagerat de mult, adeseori provocând traume sau rãni celorlalti.

Dacã va gãsi calea de a-si valorifica energia la justa valoare – prin sport, muncã sau alt gen de actiune ce necesitã energie fizicã – îsi poate împlini lectia karmicã ce îi cere o mai mare atentie asupra modului în care actioneazã.

Nu este genul de om care stã pe marginea vietii ci va lupta si acum cu aceeasi fortã pentru a-si crea viata pe care o doreste. Se va manifesta cu egoism încercând sã se punã pe sine în valoare, dar adeseori valoarea sa se confundã cu forta pe care o degajã.

TAUR

– Faptul cã subiectul s-a reîncarnat în zodia Taurului nu este deloc întâmplãtor, trãsãturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit în viata anterioarã si cãrora acum trebuie sã le acorde cea mai mare atentie.

În vietile anterioare individul a pus mare accent pe bani, pe valorile materiale ale vietii, a încercat sã se înconjoare numai de valori concrete, palpabile, care sã-i inspire un anume confort si sã-i asigure o viatã linistitã.

A dorit sã simtã cã are ceva ce îi apartine, fie cã avutia sa era sub formã de lucruri, bani, sau persoane.

Totusi, din aceastã dorintã a sa de a se atasa de ceea ce îi apartinea, a nãscut o mare iubire fatã de tot ceea ce îl înconjoarã.

Evident, iubirea sa a luat diverse forme, de la iubirea pentru bunuri materiale, pânã la iubirea de oameni, dar cãtre acele lucruri si acei oameni care îi confereau o anume sigurantã si încredere.

Totusi, iubirea sa a putut ajunge usor la extreme: dragostea de bani si bunuri poate sã se fi transformat în lãcomie sau avaritie, dragostea de oameni s-a putut transforma în posesivitate si gelozie sau chiar în limitarea libertãtilor celui drag prin transformarea lui într-un supus al plãcerilor proprii.

A cãutat securitatea în viatã, dar nu a stiut sã ofere prea mult în schimb. A cãutat o viatã fãrã griji materiale în care totul sã fie bine organizat, fãrã a întâmpina greutãti în evolutia existentei sale.

E posibil chiar sã fi avut o viatã anterioarã banalã, supusã doar plãcerilor primare ale individului: mâncare, somn, odihnã, bani, sex, dar fãrã sã îsi extindã orizonturile dincolo de simplele nevoi ale simturilor.

În aceastã viatã, din nevoia sa majorã de securitate, trebuie sã învete sã ofere si altuia din binele sãu, sã se dãruiascã celor pe care îi iubeste, sã se detaseze de simplele nevoi primare, sã îsi valorifice talentele cu care a fost înzestrat. Poate atinge nivelul de bine si confort din viata anterioarã numai prin muncã si dedicatie totalã muncii sale.

GEMENI

– Faptul cã subiectul s-a reîncarnat în zodia Gemenilor nu este deloc întâmplãtor, trãsãturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit în viata anterioarã si cãrora acum trebuie sã le acorde cea mai mare atentie.

Individul suferã de o karmã intelectualã si comunicationalã, deoarece în viata anterioarã a acumulat foarte multe cunostinte – ceea ce în aceastã existentã îl va face sã atingã un nivel intelectual ridicat, având la bazã cunostintele adunate de-a lungul mai multor reîncarnãri – dar cunostintele sale au fost dezorganizate, punând mai mult accent pe cantitate decât pe calitate, dorind sã facã prea multe în acelasi timp, fãrã a mai aprofunda.

Desi a aflat multe lucruri importante despre viatã, nu a reusit sã punã teoria în practicã, devenind un teoretician perfect, dar ce pãcat cã teoria sa nu foloseste adeseori la nimic…

În aceastã încarnare poate fi atras de multe laturi intelectuale, va citi mult, se va interesa de domenii care l-au atras si în vechime, dar pe cât de mult va acumula, pe atât de greu va fi sã exprime ceea ce a acumulat. Acesta este planul asupra cãruia va trebui sã acorde cea mai mare atentie: planul comunicãrii, acesta fiind unul din planurile la care a acumulat cele mai mare lacune în vietile anterioare.

Desi a adunat informatie prin studiu, cãlãtorii, conversatii, lecturã, scoalã, nu a comunicat tot ceea ce a învãtat sau nu a utilizat corect tot ce a aflat. Subiectul are acum un mesaj de transmis lumii, de aceea e obligatoriu sã gãseascã o cale intelectualã de a spune celorlalti ceea ce stie, deci sã se punã în sprijinul lumii la nivel cât mai larg (public).

E posibil ca în aceastã existentã sã urmeze unul din studiile pe care nu le-a încheiat în viata anterioarã, de aceea, dacã în timpul tineretii nu a luat-o pe calea pe care karma i-a trasat-o, e foarte posibil sã porneascã pe calea respectivã chiar si mai târziu în viatã, dupã ce a ating maturitatea.

Subiectul trebuie sã descopere o cale de exprimare a gândurilor si cunostintelor sale la nivel mai larg, prin literaturã, contact cu publicul, învãtãmânt, presã, scoalã, cãlãtorii, comert, transporturi.

RAC

indicã o karmã emotionalã. În viata anterioarã, individul nu a reusit sã-si manifeste iubirea profundã fatã de cei dragi, desi a stiut ce e iubirea, dar nu a reusit sã-si canalizeze iubirea spre un scop constructiv, cum ar fi formarea unei familii.

Acum familia este totul pentru el, dar trebuie sã lupte din greu pentru a se simti undeva „acasã”, apartinând unui mediu bine închegat. Acum trebuie sã-si focalizeze toatã atentia si grija fatã de cei de acelasi sânge si fatã de cei alãturi de care îsi va crea un univers intim. În aceastã viatã are un spirit de familie bine dezvoltat care are la bazã lipsa familiei în viata precedentã.

I-a lipsit familia, dragostea si protectia pãrinteascã în viata precedentã, tocmai de aceea, pentru a contrabalansa lipsurile de atunci, va face din familie unul din scopurile esentiale ale vietii sale.

Acum trebuie sã învete sã ofere iubire si afectiune fãrã a astepta ceva în schimb, sã gãseascã o tintã a prea plinului emotional de care dispune, dar fãrã a privi afectiunea ca un schimb egoist, ci ca pe un dar neconditionat pe care cei din jurul sãu îl meritã.

Totusi aceastã afectiune poate avea o laturã posesivã, dorind sã îi tinã legati de el pe cei cãrora le oferã dragoste, aceastã tendintã nãscându-se din lipsa unei aparente la o familie sau la un mediu intim în viata anterioarã, i-a lipsit atât de mult familia în viata precedentã încât acum are tendinta de a-i tine total dependenti de el, strâns atasati pe toti cei pe care îi iubeste, dintr-o fricã inexplicabilã cã i-ar putea pierde.

Luptã pentru a simti securitatea în plan emotional si familial tocmai pentru cã în viata precedentã aceasta i-a lipsit sau a fost foarte oscilantã.

LEU

– În viata anterioarã, individul a dezvoltat un puternic ego care l-a condus spre posturi importante, având o influentã asupra mai multor oameni. Orgoliul l-a dus cãtre o treaptã superioarã în societatea din care fãcea parte, foarte posibil într-un domeniu politic sau artistic.

Dorea sã fie el centrul atentiei, sã fie lãudat, recompensat, de aceea e foarte posibil sã fi avut un rol important în mediul în care a trãit, poate chiar în fruntea unei anumite colectivitãti.

A încercat sã îsi trãiascã viata la intensitate maximã, sã obtinã din existenta sa toate onorurile pe care le-a visat, si este posibil chiar sã se fi bucurat de o anume glorie, în functie de contextul general al studiului de fatã.

A atins si detinut puterea sau a fost instrument al puterii, dedicându-si toatã energia în scopul exercitãrii puterii asupra altora. Chiar dacã nu el direct a fost capul acestei puteri, atunci el a fost parte integrantã din anumite sisteme de conducere ale timpurilor respective, pentru cã a trãit în vremuri de glorie, în vremuri importante pentru istorie.

FECIOARA

– Faptul cã subiectul s-a reîncarnat în zodia Fecioarei nu este deloc întâmplãtor, trãsãturile acestei zodii fiind exact cele care i-au lipsit în viata anterioarã si cãrora acum trebuie sã le acorde cea mai mare atentie.

În vietile anterioare nu a pus suficient accent pe muncã si datorie, abordând o atitudine pasivã. Trebuie sã învete sã se sacrifice pentru altii si sã lucreze mai mult în avantajul altora, fie cã e vorba de un singur om sau de o întreagã comunitate.

Trebuie sã uite de propria persoanã pentru ceilalti, cãrora sã li se dedice cu responsabilitate. Va trebui sã aibã mereu pe cineva de care sã aibã grijã, dar fãrã a cere vreodatã recunostinta sau rãsplata acestora.

Adeseori va fi nevoit sã accepte umilinta si efortul peste mãsurã, vãzând cã altii au de câstigat de pe urma sa. Acum i s-au conferit calitãti intelectuale aparte cu care trebuie sã-si analizeze perpetuu viata pe care o trãieste.

Nu trebuie sã lase nimic la voia întâmplãrii, ci sã încerce sã-si organizeze eficient viata. Trebuie sã ajungã pânã acolo încât, prin organizare eficientã, sã-si poatã controla propria viatã pânã în cele mai mici detalii.

Va putea sã se ridice pe o treaptã superioarã, dar numai prin muncã si mari greutãti, dar cu atât mai solid îi va fi succesul.

Trebuie sã lase ceva concret în urma sa, ca sã simtã cã viata sa n-a fost irositã, ci a fost una productivã. Totusi, va avea datoria de a-i servi pe altii pin tot ceea ce face, deci trebuie sã accepte adeseori pozitii inferioare sau sã poarte în spate o viatã întreagã pe altii.

 

 

Citeste continuarea pe : www.acvaria.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook