Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

SAGETATOR
Dragoste și viața în doi
Octombrie 2017 este generos cu Săgetătorii în plan sufletesc. Venus, planeta iubirii, și Marte, stăpânul casei erotismului Săgetătorului, se află în poziții puternice, care conferă libertate de acțiune, iar Mercur, stăpânul casei relațiilor, se află într-o casă benefică în prima jumătate a lunii și este conjunct cu o planetă benefică în a doua jumătate a lunii.

Tabloul lunii octombrie nu este, însă, calm și plin de armonie, ci dinamic, provocator, cu schimbări de tonalitate. Ceea ce trebuie să reții este că, într-un fel sau altul, lucrurile ies în favoarea ta.
O altă caracteristică a lunii octombrie 2017 este aceea că relațiile Săgetătorilor au tangență cu mediul social, cu vizibilitatea.

Publicitate

Poate că se intersectează cu cariera sau sunt facilitate de participarea la evenimente care adună multă lume.
Muncă și bani
Pentru cariera Săgetătorilor, luna octombrie 2017 continuă în nota plină de vigoare a lunii precedente.

Publicitate

Marte se află în casa carierei Săgetătorului în primele două decade, iar în prima jumătate a lunii îi ține companie și Venus.
Marte este competitiv și hotărât, dornic să se impună, să avanseze, să-și dovedească forța. Are nevoie de provocări, iar dacă nu i se oferă, le caută sau le generează.

Publicitate

Venus, pe de altă parte, îți netezește drumul către obiectivele propuse, prin diplomație, farmec personal și relații sociale (uneori și de natură amoroasă).
Casa a unsprezecea a Săgetătorului este foarte populată în octombrie 2017, ceea ce pune în evidență importanța acțiunilor colective, care pot implica asociații, fundații, confrerii, partide politice, diverse organizații sau un public oarecare.

Formă fizică și moral
La 10 octombrie Jupiter, stăpânul Săgetătorului, intră într-o casă problematică, unde va rămâne până în noiembrie 2018. Prin urmare, se recomandă să iei serios în considerare adoptarea unor măsuri care să ajute la apărarea sănătății.
Vigilența trebuie să fie dublă până la sfârșitul acestui an, cât timp Saturn se mai află în Săgetător, și mai ales în primele două decade din octombrie 2017, când Saturn este în careu cu Marte.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook