Horoscop Minerva pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Publicitate

TAUR

Chiar dacă atenţia pe carieră va rămâne constantă, accentul va cădea mai mult pe problemele personale. De asemenea, săptămâna este aducătoare de mici noroace legate de ceea ce fac, de şcoală, de locul de muncă, găsirea unui loc de muncă, de pasiuni, iar la nivel macro poate sugera însă şi numeroase oportunităţi care le scapă.

Publicitate

Eu aş spune că li se arată o serie de căi prin care ei îşi pot rezolva problemele, doar că trebuie să ia lucrurile pe rând, să-şi facă o listă de priorităţi şi să acţioneze în consecinţă. S-ar putea să îşi dorească o schimbare profesională, iar luna ianuarie le va facilita acest lucru.

Cel mai bun sfat, să nu se bage în discuţii, ci să asculte pentru că au încă de învăţat. Sau să nu cumva să-şi ia liber de la sine putere, pentru că ar putea avea probleme.

Publicitate

Relaţional vor avea timp suficient să vadă sau să clarifice o serie de aspecte neaşteptate, ciudate chiar, legate de parteneriatele lor, de diferitele aspecte ale vieţii lor. Ca tot omul îşi doresc şi ei zile libere, îşi doresc să petreacă alături de familie sau de persoana iubită, dar asta nu trebuie să treacă dincolo de idee.

Publicitate

Nu există nimic mai tulburător decât un Taur îndrăgostit şi cu siguranţă ceea ce vor antama începând de acum şi până în noiembrie anul viitor, va avea o semnificaţie aparte pentru ei.

Dacă sunt într-o relaţie, este posibil ca aceasta să se stabilizeze, iar Taurii ar putea să-şi pună pirostriile. Dacă sunt singuri, vor avea ocazia să întâlnească nu doar foarte mulţi oameni noi, care le vor deveni amici şi chiar prieteni, dar nu vor mai fi timizi, vor avea curajul să se deschidă spre ceea ce le place şi astfel să întâlnească pe cineva, întâlnire care va deveni o relaţie de lungă durată şi de împlinire sufletească.

Zilele de 10, 11 şi 12 ianuarie pot fi grăitoare în acest sens. Sunt cupluri în pragul destrămării şi le-aş avertiza că argumentul pumnului nu este tocmai argumentul de care ar avea nevoie. Şi avertismentul este mai ales pentru cei tineri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook