Horoscop Minerva pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Publicitate

RAC

Pentru aceşti nativii este o săptămână cu dus-întors. Racii se pot confrunta cu provocări luna aceasta, tot din cauza regulilor impuse de Saturn, vor vedea ceva mai încolo şi oportunităţile de creştere care au însoţit eforturile lor.

Publicitate

Pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Marile lor probleme vor fi legate de felul în care înţeleg că trebuie să se despartă de ceea ce au, că se numeşte el trecut, amintiri sau parteneriat. Simt că trebuie să înceapă altceva, dar pentru a începe ceva nou trebuie mai întâi să o încheie cu problemele vechi.

Până atunci, accentul se va pune, în general, asupra rezolvării problemelor de la locul de muncă, cele legate de carieră sau de relaţiile la locul de muncă. Vor fi nevoiţi să se împăce cu ceea ce nu se potriveşte, astfel încât să poată fi cât mai productivi. Odată ce vor depăşi aceste obstacole, se vor simţi extrem de stăpâni pe ei profesional vorbind şi vor merge mai repede decât înainte.

Publicitate

LEU

Abilitățile lor de comunicare cu cei din jur – vecini, colegi, cunoştinţe, fraţi au funcţionat ceas şi şi le-au putut dezvolta în context. În timp ce mereu sunt în centrul atenției, iată că Leii au învățat în ultimul an să asculte și să aibă răbdare cu ceilalţi.

Publicitate

Acest lucru i-a ajutat să se maturizeze și să devină stăpâni pe ei, pe care oamenii se pot baza în cazul în care au nevoie de sfaturi și de sprijin. Tot acum înţeleg că sunt lucruri care nu se fac decât odată în viaţă sau doar la o anumită vârstă şi dacă nu le-au făcut până acum, slabe şanse să le facă de acum încolo.

De aici nostalgia şi furia interioară care îi macină şi căreia dacă îi vor cădea pradă îşi vor face numai deservicii. Dacă sunt plecaţi la drum, să fie atenţi cum conduc, să nu urce la volan obosiţi şi să se gândească la cei pe care îi au alături.

Sunt puşi în situaţia de a întâlni potențiali parteneri în această lună și chiar încurajați să se lase conduşi de spiritul de aventură. În tot acest timp nu au neapărată nevoie de ajutor ca să câştige afecțiunea celor din jur, ci pur şi simplu dresc să fie discreți cu privire la cine au lăsat să pătrundă în spațiul lor personal.

Saturn îi încurajează să fie disciplinaţi și să lucreze la relațiile lor. Chiar dacă acestea ar putea debuta banal, obișnuit, loialitatea lui Saturn îi poate face să dorească să îşi găsească un partener cât de curând.

Să fie atenți la energia pe care o acordă acestui potențial partener, deoarece călăuzirea acestora poate fi mai ușoară decât credeți. E greu să nu se iubească pe sine. Pot iniţia o relație cu cineva apropiat. Ar putea fi un coleg, o relație romantică, reluarea unei vechi prietenii sau o relație cu un membru al familiei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook