Are o singura spranceana, refuza sa se penseze, dar are si o explicatie. Mesajul ei este pentru toata lumea

Forma sprancenelor ne influenteaza mult aspectul fetei si in functie de ele putem avea o figura mai agresiva sau o privire de copil.

Au existat o multime de trenduri de-a lungul anilor in ceea ce priveste sprancenele, unele dintre ele mai mult sau mai putin bizare. Specialistii nu au recomandat insa niciodata sa ne lasam sprancenele sa creasca astfel incat sa ajunga sa se uneasca.

Acest lucru incearca sa faca tanara din imaginile de mai jos. Ea este posesoarea unor sprancene care nu ii incanta pe multi, dar ea vrea cu orice pret sa demonstreze ca nu trebuie sa te rusinezi de acest lucru. Sophia Hadjipanteli este numele ei si este model.

Desi nu este sustinuta in totalitate cu sprancenele ei, tanara are o multime de oameni care ii urmaresc pagina de instagram si o sustin in proiectul pe care l-a intitulat: #unibrowmovement.

Articolul continuă după reclame

Sophia accepta faptul ca nu toti oamenii sunt de acord cu ea, intelege ca unii nu o considera deloc atractiva, dar nu se concentreaza deloc pe ceea ce spun sau cred altii despre ea:

„Eu cred ca fata mea arata mult mai bine asa. Altii nu sunt de acord, dar acest lucru este ok”, a declarat Sophia.

„Am o singura spranceana pentru ca asa am ales. Sunt cine sunt pentru ca asa vreau sa fiu”, a mai adaugat ea. Tanara incearca sa le transmita tuturor ca fiecare arata asa cum vrea, important este sa nu asculte ceea ce spun cei din jur, daca ei se simt bine in pielea lor.

https://www.instagram.com/p/BZMw5mPBlHi/

https://www.instagram.com/p/BZMhPN_ByAH/

https://www.instagram.com/p/BZIBX63hy_H/

Sursa: www.protv.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook