Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

GEMENI
Dragoste și viața în doi
La 10 octombrie 2017 Jupiter părăsește casa erotismului Gemenilor, pe care a onorat-o cu prezența mai bine de un an, începând din luna septembrie a anului trecut. Casa erotismului rămâne însă bine reprezentată și luna asta, fiind tranzitată de Soare, Mercur, Venus și Marte.

Așadar, ai în continuare același apetit pentru dragoste, sex și noi experiențe amoroase. Climatul este plin de oferte, dar poate fi cam instabil sau schimbător.
Ai grijă cum gestionezi tentațiile, impulsurile și oportunitățile lunii octombrie 2017!

Publicitate

Dacă iei decizii greșite, Saturn, situat în casa cuplului Gemenilor (și rămas fără sprijinul lui Jupiter), ar putea să-ți facă figuri până la sfârșitul anului, când trece în altă casă și te lasă, în sfârșit, în pace.
Muncă și bani
Părăsind casa dragostei Gemenilor, Jupiter îți oferă o compensație: își îndreaptă bunăvoința către casa muncii, pe care o va ocupa până în noiembrie 2018.

Publicitate

Sub oblăduirea lui Jupiter, viața profesională a Gemenilor va înflori, va căpăta anvergură, se va îmbunătăți. Vei munci mai mult, este adevărat, dar cu mai mult entuziasm și cu mai multe satisfacții.
Unele împliniri sau oportunități pot apărea încă din ultima decadă a lunii octombrie 2017, când Jupiter formează o frumoasă conjuncție cu Soarele.

Publicitate

Primele două decade sunt favorabile în mod special preocupărilor creativ-artistice, activităților sportive și acțiunilor de promovare.
Toată luna octombrie are o aură de șansă pentru Gemeni, dar în plan financiar este mai norocoasă partea a doua a lunii.
Formă fizică și moral

În octombrie 2017 ar trebui să ai un tonus de înaltă clasă. Planetele rapide se află într-o casă care conferă vigoare fizică și, în plus, formează aspecte bune cu Soarele din harta natală a Gemenilor.
Mai mult, Jupiter începe să se intereseze de sănătatea ta și o va face, într-un sens bun, timp de un an de zile. Încă din octombrie ar putea să apară soluții pentru rezolvarea unor probleme medicale sau ocazii de a-ți îmbunătăți forma sau stilul de viață.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook