Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

CAPRICORN
Dragoste și viața în doi
În prima parte a lunii octombrie 2017 Venus, stăpâna casei iubirii și a sexualității Capricornului, se află suficient de aproape de Marte încât să se contamineze de energia fierbinte și pasională a acestuia.

Elanul arzător poate fi pus în legătură cu o călătorie, cu o legătură la distanță sau cu studiile, cultura ori valorile spirituale.
În partea a doua a lunii se poate observa o împletire între interesele de natură intimă și cele de natură profesională, între dragoste și notorietate.
Evenimentul lunii octombrie este intrarea lui Jupiter în casa a unsprezecea

Publicitate

a Capricornului, o casă norocoasă, care favorizează socializarea și care, prin reflex din casa dragostei (aflată la 180 grade), ar putea aduce oportunități sentimentale.
Muncă și bani
Casa carierei Capricornului este foarte bine reprezentată în luna octombrie 2017, fiind tranzitată de Soare, Mercur, Venus și Marte.

Publicitate

Toate aceste tranzite induc un interes special pentru statut și profesie, impulsionează energic inițiativa și generează decizii. Apar, evident, și realizări: uneori prin luptă, alteori prin diplomație sau relații, adesea prin inteligență și competență.
Aflat pe ultima sută de metri în casa carierei Capricornului, Jupiter o părăsește la 10 octombrie, când intră în casa a unsprezecea, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Publicitate

Prezența lui Jupiter aici s-ar putea să-ți fie mai utilă decât în casa carierei, fiindcă aduce șansă, protecție, sprijin și popularitate.
Există probabilitatea unor câștiguri neașteptate în ultima decadă.
Formă fizică și moral
Octombrie este o lună aglomerată, cu un anumit grad de stres. În plus, careul dintre Marte și stăpânul Capricornului, Saturn, poate constitui o amenințare pentru sănătate în primele două decade, dat fiind faptul că Saturn se află într-o poziție vulnerabilă.

Este recomandat să te ferești de tăieturi, arsuri, loviri, accidentări, infecții, inflamații.
După 17 octombrie 2017, găsești ușor soluții medicale și ai contacte bune cu mediul terapeutic.
Citeste mai departe
Previziunile pentru Varsator aici
Pentru Pesti aici

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook