Horoscop Minerva saptamana 14-20 ianuarie 2018. Zile grele pentru doua zodii pe toate planurile

GEMENI.

Nici acestor nativi nu le este prea rău săptămâna aceasta. Orice vor atinge va fi original, aparent mai frumos doar prin simpla prezenţă.

Venus vrea ca ei să fie tot atât de pasionaţi în ceea ce fac ca și în relațiile lor, nu trebuie decât să fie ei şi să exprime la maximum! Oricare ar fi punctul lor de pornire creativ, să se asigure că au timp în fiecare zi pentru a-şi exersa pasiunile.

Aceasta include profesia, rutina, relaţiile cu colegii și relaţiile personale. Venus aduce diplomaţia oriunde merge, astfel încât această poziţie le va aduce bucurie în toate aceste aspectele vieții lor.

S-ar putea să constate că se înțeleg mai mult cu colegii sau că sunt dispuşi să ajungă mai rapid la un compromis.

nevoia de deschidere și de înțelegere, iar acest lucru îi va ajuta să comunice cu compasiune în parteneriatele lor. De asemenea, le va oferi o mai bună gestionare a conversațiilor cu colegii.

Oamenii le pot cere să medieze dispute sau chiar să vorbească public, pentru că au văzut cât sunt de eficienți când îşi susţin punctul de vedere.

În viața personală prezenţa lui Mercur se poate manifesta sub forma unei medieri între prieteni sau parteneri care nu se pot înțelege.

Este locul ideal pentru identificarea problemelor pe care le au cei dragi şi pe care le pot avea cu o altă persoană.

Ei nu sunt geloşi şi totuşi 15 şi 16 ianuarie le pot aduce acuze din partea partenerilor şi iubiţilor punându-i într-o ipostază delicată în faţa prietenilor şi chiar a părinţilor şi lipsindu-i de argumentele care să-i dezvinovăţească, ca şi cum, uimiţi de ceea ce aud, nu îşi mai găsesc cuvintele.

Articolul continuă după reclame

Apoi, pe 17 şi pe 18 pot intra în conflict cu persoanele mai în vârstă din familie pentru simplul motiv că nu fac decât ceea ce le place.

Curioasă şi în acealşi timp amuzantă ipostază, doar că lor nu o să li se pară chiar atât de amuzant, dimpotrivă, îi va aduce în stadiul de a da în clocot.

Noroc că profesional sunt în continuare pe val. Nu-mi place însă combinaţia Venus – Jupiter care se apropie de conjuncţia cu Luna Neagră, aşa că să fie atenţi la ce se petrece în spatele lucrurilor, ce se pune la cale pe la spatele lor.

Nu spun că ei ar fi nişte sfinţi, nu, dar de astă dată dacă nu sunt atenţi vor cădea victime bârfei celor care nu îi înghit.

Mercur a intrat în Capricorn, semn că suportul mental de care au nevoie nu mai este atât de accesibil. Așa că, să se abţină de la orice comentariu. Datorită disponibilităţii de comunicare, vor putea totuși identifica modul în care simt și să o aplice așa cum ar dori.
Este important să se trateze dacă au vreo problemă.

Cu toate acestea, acest noroc se poate schimba mai târziu. Va fi un memento pentru ca ei să se concentreze doar pe ceea ce este necesar. Este posibil ca cei dragi să aibă nevoie de asistență financiară și se pot întoarce la ei pentru ajutor.

Dacă sunt în stare să ajute, fără a se compromite, va fi o recompensă atât pentru ei, cât și pentru cealaltă persoană.

Sănătatea doamnelor este în pioneze, aşa că cele care ştiu că au probleme cu gâtul şi particular, cu tiroida, să facă urgent o vizită la medicul endocrinolog. Domnii să aibă grijă la ficat şi la intoleranţele alimentare. Să consume lichide cât mai multe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook