Horoscop Minerva saptamana 14-20 ianuarie 2018. Zile grele pentru doua zodii pe toate planurile

LEU.

Chiar dacă li se pare că îşi văd ameninţate poziţia socială şi cariera să nu se ambaleze deoarece este doar o impresie.

De asemenea, trăiesc acut senzaţia că cineva are ceva cu ei, lucru total eronat, dar din când în când mai suferă şi ei de mania persecuţiei aşa că trebuie să îi luăm cum sunt, nu cum am dori să fie.

Astrele îi încurajează să examineze problemele din familia lor precum și relațiile cu cei apropiaţi și să înțeleagă că Prezentul reflectă alegerile din trecut. Deoarece accentul va fi pus pe problemele personale în această lună, să nu se aștepte să vadă prea multă activitate în sectorul profesional.

Vor fi într-o rutină totală la locul de muncă și, deși acest loc de muncă poate să nu fie la fel de satisfăcător cum doresc, este important să îşi vadă poziția mai stabilă mai degrabă decât interesantă.

Multe se vor schimba în viaţa acestor nativi, pentru unii tot ceea ce înseamnă poziţie socială, pentru alţii familia şi tot ce implică ea, alţii vor cunoaşte dimensiunea autoreevaluării, iar concluzia la care vor ajunge îi va surpinde chiar şi pe ei, vezi de exemplu, ziua de luni 11 ianuarie şi de vineri, 15 ianuarie.

Noroc că familia îi acceptă aşa cum sunt şi îi lasă să-şi consume această manie a grandorii alături, poate şi pentru că sunt obişnuiţi cu ei.

Unii îşi vor în surprinde iubiţii, iubitele, copiii şi părinţii cu gesturi calde, tandre şi neobişnuit de darnice pentru această perioadă. Dacă sunt un Leu singur, se pot afla în apropierea unor prieteni care, se pot dovedi a fi virtuali parteneri de cuplu.

Acum este momentul ideal de a socializa, pentru că natura lor strălucitoare este stimulată de influxurile astrale! Zile romantice – 17 și 18 ianuarie.

Articolul continuă după reclame

Alţii vor continua să-şi rumege în barbă nemulţumirile şi să dea vina pe te miri cine pentru neîmplinirile lor, în nici un caz pe ei, deşi ei sunt principalii vinovaţi, cum se va întâmpla pe 18 şi pe 19 ianuarie.

Tinerii vor încerca să găsească un răspuns vechii zicale – cine a fost mai întâi, oul sau găina, şi de aici disputele în care vor intra cu cei vârstnici mai ales în zilele de 15, 16, 18 și 19 ianuarie.

Să folosească toată energia de care dispun pentru rezolvarea problemelor care ţin de relațiile lor de familie, indiferent dacă aceste rude trăiesc cu ei sau nu.

Profesional iscă dispute deoarece dacă sunt în poziţie de autoritate, nu suportă să fie puşi la punct de către o altă… autoritate. Grijă la zilele de 16 şi 17 ianuarie.

În postură de angajaţi riscă duşmănii şi controverse tocmai din partea oamenilor care ar trebui să îi ajute sau care au avut încredere în ei pentru cuvinte aruncate aiurea, la furie şi pe care oricât le-ar regreta, nu le mai pot retracta. Zi proastă, mai ales pentru femei: 18 ianuarie.

Dacă au o poziție în care primesc comisioane de pe urma muncii lor, să se aștepte la un aflux de numerar! Vor fi extrem de expresivi în comunicarea lor.

Banii vor veni cu ușurință și nu vor avea nicio problemă să îi cheltuie. Nu duc lipsă de bani, dar nici nu îi dau afară din casă.

Se păstrează ideea de pusee de tensiune, iar unele femei se pot confrunta cu un sindrom hemoragic care le poate aduce la spital. Nivelul lor de activitate va crește stresul, deci un somn de 7-9 ore va fi numai bun.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook