Horoscop Minerva saptamana 14-20 ianuarie 2018. Zile grele pentru doua zodii pe toate planurile

TAUR.

Ei traversează o săptămână destul de încărcată, din toate punctele de vedere.

În timp ce se vor bucura de roadele muncii lor, în sens financiar, este important să acorde atenție şi sănătății, deoarece este posibil să se confrunte cu mici probleme pe parcursul lunii.

În general, Taurii parcurg o perioadă excelentă, datorită aspectelor planetare armonioase. Sunt încurajați să îşi reevalueze modul în care îşi gestionează finanțele.

Este posibil să fie nevoie să discute cu un consilier financiar în această lună, lucru bun pentru ei! Se întrevăd mici câștiguri financiare reale și doresc să reinvestească acest nou venit.

Dacă sunt singuri este posibil să observe un aflux de admiratori care le ies în cale. Din moment ce sunt ok cu banii, să nu ezite să iasă în oraș pe 15, 18, 19 și 20 ianuarie, chiar dacă pe 16 şi 17 ianuarie apar nori în paradis.

Dacă sunt căsătoriți, aceasta este o săptămână excelentă pentru a-și reînnoi jurămintele mai ales că este și început de an. Senzualul Taur îşi va deschide inima față de aspectele frumoase ale iubirii.

În timp ce libidoul lor va fi puternic, să fie atenţi nu cumva să sară calul. De asemenea, şi cei tineri, atenţie la ziua de 17 ianuarie, deoarece este o zi cu o încărcătură energetică foarte puternică.

Dacă nu vor ştii cum să dirijeze această energie, ar putea avea probleme serioase care ţin de propria existenţă, deci atenţie, în primul rând, cei care sunt la volan apoi cei care umblă sau lucrează cu sursele de foc!

Articolul continuă după reclame

Au putere, la locul de muncă, deoarece acesta va fi primul lor obiectiv. Indiferent dacă acest lucru se manifestă ca o nouă poziție, un nou proiect sau pur și simplu o creștere a activității lor, se vor bucura de succes în activitățile lor profesionale.

Superiorii le vor recunoaște realizările, asigurându-se că vor rămâne o parte vitală a echipei lor. Să evite să ia măsuri serioase sau decizii importante în aceste câteva zile.

Financiar par să se descurce cu finanţele partenerului, dar la fel de bine poate fi şi invers, cert este că ei ştiu cum să-şi administreze resursele să nu rămână cu portofelele goale, totuşi, săptămâna aceasta ar putea avea probleme fie pentru că salariile nu le intră, la timp, în cont, fie vor avea cheltuieli mai mari decât se aşteptau şi asta să îi lase fără nici un ban în cont.

Un dezavantaj al săptămânii este că ar putea să simtă că știu totul, iar oamenii din jurul lor să adă asta ca pe o aroganță.

Ca sănătate, lucrurile sunt destul de sensibile pentru bărbaţi, să aibă grijă ce greutăţi ridică nu cumva o hernie inghinală să îi ducă direct pe masa de operaţie.

Pe de altă parte să fie atenți la răceală sau chiar gripă, sunt cele mai frecvente, deci să-şi ia măsuri preventive pentru a-şi susţine sistemul imunitar.

Somnul este extrem de important pentru ei! În timp ce sunt activi în mod constant, este vital să se şi odihnească pentru reechilibrare interioară.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook