Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017. Luna Noua in Sagetator aduce mari schimbari in relatiile de cuplu

Publicitate

Balanta

În noaptea de 16 decembrie, riscul de a pierde, pe fondul nopții care accentuează oboseala și neatenția, bani sau bunuri, de a fi păcăliți sau furați. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, schimb intens de idei, știri dintre care unele vor fi contradictorii iar altele vor corecta o informație anterioară.

Posibile reprogramări ale unor scurte deplasări ori apariția, pe neașteptate, a nevoii de a face, în regim de urgență, o călătorie, din care ipostaza străinătății nu este exclusă, mai ales pe fondul fazei de Lună Nouă în Săgetător, care se va produce în dimineața zilei de 18 decembrie, și care va deschide o etapă nouă și în relațiile cu frații, vecinii sau străinii.

Uneori, șansa unor persoane născute în acest semn zodiacal poate veni de la buna sau profunda cunoaștere a uneia sau mai multor limbi străine ceea ce le va permite să se afirme, să-și confirme valoarea și competența.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, sectorul familiei, al patrimoniului ori al valorilor nemateriale transmise pe diferite căi de antecesori (educație, tradiție, obiceiuri, valori morale, idealuri comune, misiuni etc.) va fi remodelat, rând pe rând, pentru două zile de Lună, apoi de Saturn, care va intra în ziua de 20 decembrie, în Capricorn, semn în care va rămâne aproximativ trei ani și, la urmă, pentru o lună, de Soare, care va intra în casa a IV-a, pe 21 decembrie.

Toate aceste influxuri vor pune în prim-planul atenției nativilor obligațiile dar și datoriile (întârzierile) față de propriul lor drum în viață care trebuie să fie onorate. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, mici oscilații ale stării de spirit stârnite de informațiile, observațiile sau concluziile formulate după ce Balanțele au studiat comportamentul celor dragi: unii îi vor nedumeri, alții îi vor enerva sau dezamăgi. Discuții sau propuneri parteneriale îi pot surprinde pe nativi întreaga săptămână.

Scorpion

În noaptea de 16 decembrie, frământările personale legate de una sau mai multe circumstanțe stresante se vor prelungi până în zori; dificultatea de a găsi o soluție provine de la faptul că vor trebui să aleagă între a sacrifica o relație de familie sau o ipostază din cariera lor, pentru a conserva un aspect de viață mai important. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, sunt posibile dialoguri pe teme bănești; unele vor privi plățile și cheltuielile necesare, altele vor privi regimul salarial, context care va rămâne activ întreaga săptămână.

Nativii vor fi obligați să țină cont de informațiile surprinzătoare și/sau să se adapteze circumstanțelor patronate de Luna Nouă, care va avea loc în dimineața zilei de 18 decembrie și care îi vizează sau îi implică direct.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, casa comunicării și a educației prin învățătură, acumulare de cunoștințe și experiență practică va începe să devină din ce în ce mai importantă în economia vieții acestor nativi care vor fi provocați, în prima etapă, de tranzitul imediat de două zile al Lunii, apoi, de tranzitul planetei Saturn care va intra în acest sector pe 20 decembrie și care va avea o importantă funcție modelatoare de destin în viitorii trei ani iar la sfârșit, de tranzitul Soarelui care va intra în zodia Capricornului pe 21 decembrie, impunându-le, printre altele, Scorpionilor multă seriozitate și responsabilitate față de tot ceea ce afirmă, promit și rostesc.

Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, relații șubrede cu familia, schimburi de cuvinte scurte și categorice, radicalism și detașare față de o rudă pe fondul unei (unor?) provocări publice, profesionale care le dau multă bătaie de cap. Întreaga săptămână, deplasările se pot complica prin întârzieri din cauze exterioare voinței nativilor (condiții rutiere și tehnice, ale mijloacelor de transport personal sau public cu care se vor deplasa).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook