Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017. Jupiter va intra în zodia Scorpionului

Publicitate

Balanta
Pe unii, primele ore ale nopții de 7 octombrie, îi pot prinde angajați într-o discuție/ceartă, conjugală. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, reconfigurarea unei atitudini în ceea ce privește o chestiune materială, asupra căreia vor decide să procedeze altfel decât până acum.

Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, bate un vânt de libertate; Balanțele își vor schimba opinia, își vor muta centrul de interes pe alte probleme, vor privi dintr-o altă perspectivă niște chestiuni de viață sau vor intra în posesia unor informații care le vor deschide o perspectivă nouă asupra unor situații.

Deși interesantă sau poate chiar utilă, această postură astrală poate stârni animozități sau provoca replici și puneri la punct în care, persoane sau instituții publice, prin reprezentanții lor, vor recurge la dispoziții și/sau acte normative pentru lămurirea situației. Deplasările pot fi complicate de evenimente care îi pot întârzia, aducându-i în situația să fie gata-gata sau chiar să piardă trenul, avionul ori să ajungă prea târziu (după începerea unei ceremonii, la sfârșitul evenimentului).

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018. Marele Benefic va influența casa banilor cîștigați din muncă și efort personal. De-a lungul viitorului an, în funcție și de restul conjuncturi astrale, el poate determina încurcături, blocaje financiare sau pierderi provocate de aplicarea abuzivă a unor prevederi legale.

Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, efort major de a se menține într-o postură publică, într-o funcție (rang, demnitate retribuită sau nu). Situații neprevăzute îi pot vulnerabiliza pe unii nativi personal, social, partenerial. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, nativilor le va plăcea să facă pe „interesanții” și să-și impresioneze prietenii.

Scorpion
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, posibile insomnii, migrene sau stări de agitație; unele dintre ele pot fi ecoul organic al acumulării tensiunilor de peste zi la locul de muncă. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, stabilitate, împinsă uneori până la rigiditate și fixism, ori încăpățânare în chestiunile parteneriale. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, frecvente schimbări ale punctului de vedere cu privire la modul în care ar trebui abordat sau rezolvat un interes material. Insistențe pentru a rezolva o disfuncție financiară, cel mai adesea legată de felul în care s-a făcut, la un moment dat, retribuirea lor care le-a provocat o pagubă. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018. Scorpionii se vor afla în fața unui important eveniment astrologic: revenirea planetei Jupiter în semnul lor zodiacal cu o dublă semnificație: aceast tranzit încheie circuitul deschis cu doisprezece ani în urmă și deschide un circuit nou, bazat pe alte premize, valențe și forțî de expresie astrală manifestate diferit în viața fiecărui nativ, în funcție de vârsta și locul lui în societate, permițând salturi existențiale, împliniri și reconfigurări ale opțiunilor fundamentale. Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, etapă a presimțirilor, intuiților, telepatiilor, inspirațiilor subtile. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, chestiuni de autoritate și imagine. Atenție la ideile care trec prin mintea lor ca o adiere, lăsând impresia de gând trecător dar care conține sugestii esențiale care, dacă vor fi analizate cu atenție, le vor furniza nativilor datele necesare pentru a disocia advărul de fals și pentru a atinge esența evenimentelor; ar mai putea fi vorba și de aluzii, de un subtext strecurat cu abilitate într-un noian de cuvinte aparent neinteresante.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook