Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 octombrie 2017. Jupiter va intra în zodia Scorpionului

Publicitate

Sagetator
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, o discuție se poate prelungi până, târziu, în noapte. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, răbdare și metodă în activitatea curentă. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, risipă de vorbe și de argumente într-o chestiune delicată, care oscilează între dreptate și abuz, în un principiu corect și aplicarea lui defectuoasă.

Moment șovăitor sau destabilizator în desfășurarea unui litigiu. Atenție sporită la mărturiile orale, la depozițiile făcute în fața unui reprezentant al legii. Nu e momentul potrivit pentru asumarea unor riscuri sau comportamente excentrice. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018.

El va intra, astfel, în casa a XII-a a necunoscutului dar și a bolilor lungi, kharmice ori cronice și va genera situații speciale. Din păcate, în cazul Săgetătorilor, Jupiter, chiar dacă este Marele Benefic și este Guvernatorul lor, se va afla, timp de un an, în cea mai șubredă postură zodiacală, favorizând dușmanii, intrigile, situațiile neclare sau chiar nedreptățile.

Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, unele probleme materiale sau financiare vor fi provocate de prietenii sau de copiii nativilor. E de luat în calcul circumstanța neobișnuită sub care s-ar putea prezenta o problemă bănească ceea ce va face și mai delicată sau mai complicată rezolvarea ei.

În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, în conștiința Săgetătorilor se va contura dorința de a lua cea mai corectă decizie și de a redresa o situație înainte ca ea să fie compromisă. Nota generală a săptămânii va fi dată de perechea planetară Venus/Marte care tranzitează casa a X-a și care va imprima o dinamică specială vieții și activității publice și/sau profesionale a nativilor care se vor dedica meseriei sau funcției lor obținând, rezultate mulțumitoare.

Capricorn
În primele ore ale nopții de 7 octombrie, unii nativi se pot resimți de pe urma întâmplărilor care le-au marcat în chip neplăcut relația cu rudele. Între 7 octombrie, după ora 02:56′, și zorii zilei de 9 octombrie, sentimente stabile, echilibru emoțional sau „tărie de caracter” în fața unor capricii și răsfățuri practicate de copiii sau iubiții lor care încearcă să profite de slăbiciunea și îngăduința lor. Între 9 octombrie, după ora 04:45′, și dimineața zilei de 11 octombrie, discuții în contradictoriu la locul de muncă, puțin cam multă bârfă și zvonistică în care, indicat ar fi, ca acești nativi să nu se amestece. Capricornii trebuie să rămână fideli principiilor care le-au fost insuflate prin educație, experiență de viață sau prin intermediul modelelor pe care le-au avut în anii formării lor profesionale. Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra în zodia Scorpionului, semn pe care îl va străbate până pe 8 noiembrie 2018. Marele Benefic va începe să tranziteze casa prietenilor, a relațiilor cu acei cunoscuți de care sunt apropiați prin gusturi și inteerse sau proiecte comune, altele decât asocierea în afaceri. Prezența lor nu le va aduce bucurii și satisfacție ci dimpotrivă, înșelătorii și dezamăgiri cu privire la caracterul și onestitatea acelora de unde și nevoia ca, de la începutul acestui tranzit, pe parcursul întregii perioade 2017/2018, cât va dura acest tranzit, nativii să fie atenți, prudenți și vigilenți pentru a nu le permite acelora să-și „facă jocul”. Între 11 octombrie, după ora 06:39′, și dimineața zilei de 13 octombrie, perioadă rigidă ca influență astrală. Capricornilor nu vor avea suplețea și dibăcia necesară pentru a naviga printre condiționările care îi înconjoară, reacționând fără menajamente. În restul zilei de 13 octombrie, după ora 09:41′, o chestiune de orgoliu, de demnitate, de vanitate sau de principiu ridicat la rangul de normă le va guverna deciziile sau felul de a se purta.
Pentru zodia Varsator citeste aici: www.libertatea.ro
Pentru zodia Pesti citeste aici: www.libertatea.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook