Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Publicitate

Horoscopul toamnei 2017 – VĂRSĂTOR
DRAGOSTE: Va trebui să iei decizii foarte serioase în septembrie, ca să te pui la adăpost de consecințele unor erori făcute în timpul lunilor de vară. Te vei vedea nevoit(ă) să recunoști aceste erori și să te confrunți cu consecințele lor, mai ales în septembrie.

În octombrie și noiembrie te vei apropia de finalul procesului de selecție a prietenilor – dintr-o mare mulțime vor rămâne doar câțiva, dar aceștia sunt cei care chiar merită să fie numiți prieteni.
CARIERĂ: Începând cu a doua decadă a lunii octombrie vei trece la etapa următoare din evoluția ta profesională, cu temeri și rețineri, dar și cu un curaj regăsit și folosit exact în momentele potrivite.

Timp de un an vei fi pe val, dar nu va fi deloc o perioadă liniștită, dimpotrivă.
SĂNĂTATE: Finalul lunii septembrie aduce soluții mai bune pentru problemele existente, însă noiembrie vine cu alte probleme, destul de greu de identificat și de rezolvat.

Timp de câteva luni va trebui să acorzi o atenție deosebită semnalelor pe care ți le trimite corpul, ca să știi ce ai de făcut în continuare.
BANI: În septembrie revii asupra unor decizii insuficient gândite, le întorci pe toate părțile și le schimbi. Vei fi foarte motivat(ă) să câștigi mai bine, ceea ce va deveni posibil în octombrie, cel mai probabil indirect, prin creșterea veniturilor partenerului de cuplu sau a asociaților.

Horoscopul toamnei 2017 – PEȘTI
DRAGOSTE: Septembrie este o lună foarte bună pentru clarificarea problemelor care au dus la complicații în cuplu. În octombrie poți lua decizii inspirate, care să ducă la o căsătorie sau la revigorarea relației existente.

Noiembrie te duce cu gândul departe, peste hotare, unde îți cauți perechea, în cazul în care îți lipsește sau nu te mai simți împlinit(ă) alături de partenerul actual.
CARIERĂ: Te afli într-un moment esențial din evoluția ta profesională și tendința va continua în lunile de toamnă. În septembrie va trebui să transpui în realitate decizii deja luate, iar asta va duce la schimbarea colaborărilor și parteneriatelor, pe parcursul următoarelor luni. Iarna va aduce eliberarea de cele mai apăsătoare responsabilități, dar nu și reducerea volumului de muncă sau pretențiile legate de calitatea muncii tale.
SĂNĂTATE: Axa cardiovasculară, deosebit de activă pe parcursul lunii anterioare, se va elibera în septembrie, dar nu total. Rămâne valabilă atenționarea legată de respectarea limitelor proprii, orice depășire ducând la mai multe dezechilibre. Este important să eviți eforturile în salturi și conflictele interioare care duc la devitalizare – de exemplu, cele provocate de volumul mare de muncă.
BANI: Mai sunt câteva luni de cheltuieli extravagante – până în primăvara anului viitor dori să-ți îndeplinești dorințe restante de ani buni. În septembrie și în prima parte de octombrie te vei bucura de bunăvoința unor apropiați, care vor împărți cu tine anumite beneficii. Din noiembrie încolo va trebui să abordezi altfel aceste probleme și să le rezolvi prin alte metode.
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook