Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

BALANTA
Dragoste și viața în doi
Prima parte a lunii octombrie 2017 nu îți oferă prea multe satisfacții relaționale. Venus, planeta iubirii, și Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, sunt plasați într-o zonă inactivă, greu de perceput, uneori decepționantă.

N-ar fi de mirare să apară un motiv de supărare ori de frustrare, dar n-ar fi de mirare nici să trăiești un episod amoros secret, misterios sau chiar interzis.
De pe la jumătatea lunii, registrul se schimbă. La 14 octombrie Venus intră în Balanță, revărsându-și grația asupra ta, sporindu-ți farmecul și puterea de seducție, îndulcind climatul din jur, făcându-l mai armonios și mai senzual.

Publicitate

La 22 octombrie intră în Balanță și Marte, astfel încât ultimele zile ale lunii devin cu adevărat favorabile dragostei și pasiunii.
Muncă și bani
Octombrie 2017 este o lună foarte activă. Prin zodia Balanței trec pe rând (în unele perioade, chiar simultan!) Soarele, Mercur, Venus și Marte.

Publicitate

Soarele și Marte sunt plini de energie, inițiativă și ambiție; Venus este aducătoare de șansă și este expertă în colaborări și relații cu publicul; Mercur ascute mintea, este inventiv și plin de idei, excelent pentru comunicare, marketing și calcule și este dornic de drumuri.
Jupiter mai rămâne în Balanță doar până la 10 octombrie 2017, iar apoi trece în Scorpion.

Publicitate

Cumva, lucrurile recapătă proporțiile normale, iar agitația se mai domolește. Plasarea lui Jupiter în Scorpion este însă promițătoarea pentru finanțele Balanțelor în următoarele treisprezece luni.
Formă fizică și moral
Prima parte a lunii ar putea pune Balanțelor unele probleme de sănătate.

Prezența lui Venus, stăpâna Balanței, în casa a douăsprezecea solară slăbește rezistența, scade imunitatea și dă apă la moară bolilor cronice și pericolelor ascunse. În plus, Marte accentuează aceste tendințe.
Poziția Soarelui în Balanță ar putea compensa întrucâtva slăbiciunea, dar nu te păzește de pericole. Prin urmare, este indicat să ai grijă.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook