Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017. Luna Noua in Sagetator aduce mari schimbari in relatiile de cuplu

Publicitate

Varsator

În noaptea de 16 decembrie, acutizări ale unor conflicte, atacuri care șubrezesc imaginea sau autoritatea socio-profesională. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, frecvente întâlniri cu prieteni sau cunoscuți de care Vărsătorul este legat prin gusturi și idealuri comune, prin interese sau activități comune puse în slujba unei idei, speranțe de viață realizate cu ajutorul unor persoane în jurul cărora gravitează nativii și care, acum, pe fondul Lunii Noi în Săgetători din 18 decembrie, care se va petrece în acest sector de viață, se pot materializa într-un chip benefic.

Posibilitatea de a primi sfaturi esențiale, informații utile, ajutor profesional, susținere în plan social, încurajare morală, simpatie și încredere ori respect. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, pe casa a XII-a a tainelor, enigmelor, a necunoscutului dar și a sănătății, în Capricorn vor avea lor mai multe evenimente astrale: tranzitul Lunii, intrarea planetei Saturn (pe 20 decembrie și, apoi, a Soarelui (pe 21 decembrie) în acest semn de Pământ.

Imediat și direct, primul efect vizibil va fi cel produs la nivel organic: activarea unor suferințe cronice, afecțiuni care recidivează, hipofuncție organică generală sau secvențială, la nivelul câte unui organ, în funcție de marcajele astrale primite la naștere, tulburări ale fiziologiei pielii, ale sistemului osos, al mineralelor și al metabolismului, în general.

De la caz la caz și, mai ales în funcție de vârstă, se vor observa, de-a lungul celor trei ani, cât va dura tranzitul saturnian prin Capricorn, tendințe spre izolare, meditație, aprofundare a unor domenii de cunoaștere fără legătură directă cu meseria profesată. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, Luna va traversa zodia Vărsătorului dându-le nativilor mobilitate mentală, voioșie deschidere spirituală, inventivitate, originalitate și o capacitate de exprimare expresivă.

Pesti

În noaptea de 16 decembrie, inspirație poetică, telepatie, vise premonitorii, presimțiri, intuiții, curiozități filosofice, dorință a de a face experiențe spirituale. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, nativii se pot afirma sau pot purta discuții în vederea acceptării unei funcții sau a unei sarcini profesionale speciale.

Moment de cumpănă înaintea unei decizii importante care privește cariera. Cei în vârstă pot recupera imaginea pierdută ori notorietatea estompată cu trecerea timpului prin activități socio-profesionale de valoare, de succes, ipostază favorizată sau precipitată de contextul bogat în sensuri și semnificații astrale al Lunii Noi din Săgetător care va avea loc în dimineața zilei de 18 decembrie.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, tendință pronunțată de izolare față de unul ori mai mulți prieteni; dorința de a rupe relațiile cu un grup organizat (asociație, fundație, comitet, partid, coterie, club) în a cărui direcție de acțiune publică nativul nu se mai regăsește sau despre a cărui existență are informații îngrijorătoare.

În acest răstimp, în sectorul casei a XI-a, se vor petrece trei etape astrale cu durată și importanță diferită: tranzitul de două zile al Lunii, intrarea planetei Saturn în Capricorn pe 20 decembrie, pentru următorii trei ani, și tranzitul Soarelui, începând cu 21 decembrie, pentru următoarele 30 de zile.

Ele vor contribui și la conturarea unor speranțe noi de viață, a unor idealuri menite să le pună mai bine în valoare personalitatea; teoretic, acest lucru se realizează cu și prin intermediul prietenilor, de aceea, nu doar trierea va juca un rol important în aducerea acestor vise la îndeplinire ci și găsirea oamenilor înzestrați cu calitățile și disponibilitatea necesară ca să-i susțină. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, fluctuații ale stării de spirit, lămuriri personale, fiziologie capricioasă la nivel cardio-vascular.

Sursa:www.libertatea.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook