Horoscopul saptamanii 8 – 14 ianuarie de la Oana Hanganu – 3 aspecte astrale armonioase, aducatoare de noroc si optimism pentru toate zodiile

Publicitate

FECIOARA

Fecioarele discută cu persoana iubită despre viitorul relației. Nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche.

Publicitate

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Fecioară pune accent pe comunicarea în cuplu și anunță schimbări în plan sentimental, inclusiv pentru nativii singuri.

În primele zile din săptămână, Mercur, planeta care le patronează pe Fecioare se va afla în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor și va favoriza afacerile imobiliare ale acestora sau comunicarea nativilor cu rudele și rezolvarea unor probleme patrimoniale.

Publicitate

În data de 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la sfârșitul lunii. Aflat în Capricorn, Mercur va influența sectorul Iubirii din astrograma nativilor Fecioară, favorizând călătoriile în doi, relația cu copiii , dar și afacerile derulate de nativi împreună cu persoana iubită sau chiar cu proprii copii.

Tot în Capricorn se vor afla și în această săptămână Soarele, planeta Iubirii, Pluton și Saturn. Prezența lui Venus în Capricorn va atenua eventualele tensiuni în cuplu, iar celor singuri, le poate “înlesni” întâlnirea cu sufletul-pereche.

Publicitate

Aflat în zodia Capricorn, Saturn (considerat “Profesorul zodiacului”), va aduce responsabilități suplimentare ale Fecioarelor față de partener sau față de copii sau pur și simplu îi va obliga pe nativi să se maturizeze emoțional.

Iubirea le va modela pe Fecioare în acest an, pentru că în sectorul Iubirii se va afla nu doar planeta Saturn, ci și Pluton, considerată în astrologie “planeta Transformării”.

Intrarea planetei Mercur în sectorul Iubirii din astrogramă le poate ajuta pe Fecioare să își evalueze viața sentimentală, să înțeleagă mai bine ce așteptări au, ce le face cu adevărat fericite, ce nemulțumiri au la adresa partenerului și care sunt greșelile lor.

Toate acestea vor putea fi discutate în cuplu, cu maturitate și seriozitate, pentru a stabili schimbările necesare. Dar adevăratele schimbări vor fi aduse de Luna Nouă care va avea loc în data de 17 ianuarie, în zodia Capricorn și în casa Iubirii și a copiilor din astrograma generală a Fecioarelor.

CITESTE CONTINUAREA PE  huff.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook